Interactieve romans van Fortin en Sanders.

passionsblood

Het bekende boek Passion’s Blood van Cherif Fortin & Lynn Sanders is nu verkrijgbaar als interactief boek voor op de iPad. Voor slechts 0,89 cent te koop in de iTunes store.  Muziek als achtergrond op sommige pagina’s en ook bij de plaatjes. Ook zijn er plaatjes met een 3D effect.  Een beschrijving en recensie van deze bijzondere app vind je op de website van The App Review.

Als je op één van de plaatjes in de recensie klikt kom je bij de app in de iTunes store in Amerika en dan kost het 0,99 dollarcent. Maar ik vind downloaden direct op de iPad makkelijker en als je ze daar opzoekt in de iTunes store is het 0,89 eurocent.

Wat er dan weer niet staat in de recensie is dat er nog een tweede interactief boek van Cheryl Fortin en Lynn Sanders te vinden is in de iTunes store. En wel Angelique. Een Vampire! Het verhaal is ooit geschreven door Helen A. Rosburg (als gedicht) en is door Fotin en Sanders in boekvorm uitgebracht en nu dus interactief.

Leuk om te hebben! En wellicht is dit een blik in de toekomst van de roman? Muziek, bewegende plaatjes, 3D plaatjes en nog zoveel meer als er mogelijk is.
Van mij mag het!

angelique

Leuk? Delen dan: