Destiny serie van Toni Blake

Destiny serie van Toni Blake

Wat je niet hebt is altijd leuker dan wat je wel hebt. Dat geldt zeker voor boeken. In dit geval ebooks van Toni Blake en dan met name de Destiny Series. Uiteraard wil een mens dan beginnen bij deel één. En daar zit het probleem. Want een ebook aanschaffen op een Amerikaanse boekensite als je in Nederland woont is vaak geen optie. Door allerlei rare copyright regels zijn wij daarvan uitgesloten.
Dan kun je natuurlijk het Kindle exemplaar aanschaffen (als je een Kindle reader hebt) maar dat is een stuk duurder dan de paperback. Leg het mij allemaal maar niet uit want ik begrijp er soms niks van.
Aangezien ik dol ben op series die zich afspelen in kleine dorpjes wil ik die Destiny serie kost wat kost lezen. En dan ben ik weer zo blij met Amazon.de die voor een hele lage prijs en zonder verzendkosten zo’n boek netjes in de brievenbus brengt. Dan maar geen ebook en wel het papieren exemplaar. Volgens de kenners zijn de boeken van Toni Blake lief en emotioneel maar ook heel sexy. En ze heeft al heel wat boeken op haar naam staan dus het is beslist geen beginnende schrijfster.
Nee, ik kan het deze keer niet laten. Ik ga deel 1 aanschaffen en als dat bevalt komt de rest er snel achteraan.

Tot nu toe verschenen in de Destiny serie:
Deel 1 – One Reckless Summer
Deel 2 – sugar Creek
Deel 3 – Whisper Falls
Deel 4 – Holly Lane
Deel 5 – Willow Springs
Deel 6 – Half Moon Hill (komt in 2013)

De boeken zijn ook verkrijgbaar bij Bol en ik denk dat ze een hit zouden zijn als Harlequin hier eens een Nederlandse vertaling van zou uitbrengen.

Leuk? Delen dan: