Wat is een stepback?

Victoria Alexander - The Prince's Bride
Het wordt tijd om eens te schrijven over het fenomeen “Stepback”. Nog veel te vaak krijg ik de vraag wat dan nou precies is.
Het is de binnenkant van een boek. Het eerst dat je ziet als je een boek met een saaie buitenkant openslaat is de zeer romantische binnenkant. Boven deze eerste log staat een hele bijzondere uit het boek The Prince’s Bride van Victoria Alexander. Zo’n stepback verschijnt alleen in de eerste uitgave en er zijn mensen zoals ik die er dol op zijn en soms een boek kopen alleen om de mooie stepback. Die hierboven is één van de meest gezochte en kwam bij toeval in mijn bezit.
Iemand wilde twee boeken van mijn ruillijst hebben en ik zag niets op haar lijst wat mij interesseerde dus ik zei: “Kies zelf maar en stuur gewoon twee boeken met romantische covers” en zie ik wat kreeg.

Leuk? Delen dan:

4 Comments

 1. Anoniem
  jan 23, 2005

  Een prachtige nieuwe weblog en een prachtig plaatje (krijg je toch spontaan hartkloppingen van ;-)).
  Zo zie je maar weer wat het leven soms voor leuke verrassingen in petto heeft.

 2. Leila
  jan 23, 2005

  erg mooi hoor!! 😉

 3. Nol
  jan 24, 2005

  Wauw wat ziet er mooi uit!!

 4. Monica
  jan 24, 2005

  Een hele mooie nieuwe weblog. Ik moet gewoon elke dag even kijken om te zien waar je nu weer mee komt. Geweldige site