Box sets romans

boxsets

Voor mij zijn ze nieuw maar dat ligt natuurlijk gewoon aan het feit dat ik niet goed genoeg heb gekeken want ze zijn er vast al een hele tijd. Goedkope boxsets met romans voor een heel laag bedrag in de Kindle store van Amazon.

Nu hoor ik je denken: ‘Wat heb ik aan een Kindle boek als ik geen Kindle reader heb.?’
Niks. Maar je kunt wel een gratis Kindle reader downloaden. Handigst is natuurlijk op je iPad.
Sinds kort is er echter ook een Kindle reader voor op je PC, tablet of laptop met Windows. Hartstikke handig want zo kun je dus toch Kindle boeken downloaden en lezen. En aangezien er ook genoeg gratis Kindle boeken zijn misschien het overwegen waard. Ik weet alleen niet of je er ook iets aan hebt als je geen account hebt bij Amazon. Dat zou iemand eens moeten proberen.

En die box sets met romans zijn geweldig! Ze zijn er in alle soorten en maten. Hedendaagse romans van verschillende schrijfsters. Of Regency van één schrijfster. Paranormaal of de Middeleeuwen. Westerns of allemaal romans over één bepaald onderwerp. Om een goed overzicht te krijgen zoek je bij Amazon.com  op – box set romance kindle books.

Goed kijken want er zit in de resultaten ook weleens een DVD of iets anders tussen. De box sets zijn vaak een bepaalde periode erg goedkoop. Er zijn box sets met 3 boeken maar ook met 5 of zelfs met 10. En die koop je dan soms voor 0,99 dollar. Na afloop van de actie zijn ze dan weer wat duurder maar nog altijd heel veel boek voor je geld. Je kunt Kindle boeken overigens alleen maar kopen bij Amazon.com en niet bij de andere Amazon websites van andere landen.

Misschien ook een heel goed idee voor Candlelight en Harlequin om wat oudere boeken in zulke box sets uit te brengen voor een mooie prijs. Stel je voor. Een box set met eboeken van je favoriete schrijfster of serie. Goed idee!

 

Leuk? Delen dan:

2 Comments

 1. Hanny
  okt 14, 2013

  Geweldig! Mooie informatie!
  Wat leuk is, Mia Marlowe schrijft ook boeken samen met Connie Mason ♡

 2. Mirjan
  okt 15, 2013

  Hier worden wij héél blij van 😉