Winactie! Win een hoesje met standaard voor je iPhone6-6s

phonehoes2

Een eboek lezen doen velen op een ereader. Maar je kunt ook heel goed een boek lezen op je iPad. En vergeet ook vooral je iPhone niet. Ook op een iPhone worden boeken gelezen. Handig want je hebt hem altijd bij je en dan kun je van je ereader of iPad niet zeggen.

Wie een iPhone6-6s heeft krijgt nu de kans om een prachtig hoesje te winnen. Een hoesje gemaakt van rundleer en canvas, met ruimte voor 3 pasjes en een geïntegreerde standaard voor handsfree lezen. Het bedrijf dat dit hoesje beschikbaar stelt heeft verschillende modellen en met name een grote keus uit iPhone hoesjes6 met handige standaard.

Wie deze actie wint krijgt een Melkco-Holmes Walles Case in de kleur grijs/bruin. Kijk hier voor meer informatie over het te winnen hoesje. Heb je zelf geen iPhone6 of 6s dan is er altijd wel iemand in je omgeving die je er vast een reuze plezier mee kunt doen.

Hoe doe je mee? Zoals gewoonlijk door te reageren met de mededeling: Ja! Ik wil! Deze actie gaat ruim gedeeld worden op twitter en facebook en ook daar mag iedereen meedoen en Ja! Ik wil! roepen.

Het hoesje voor de iPhone6 is gewonnen door:

Mevrouw Megan S. uit Rotterdam

Van harte gefeliciteerd!

Oh ja, zo ziet de buitenkant eruit:

phonehoes1


Boeken algemeen

 

Leuk? Delen dan:

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *