Susan Wiggs in Nederland

susanwiggs1
Susan Wiggs was in Nederland en lezeressen werden uitgenodigd om haar te ontmoeten bij de uitgever Harper Collins. Er was een hapje en een drankje en uiteraard kreeg iedereen haar nieuwe boek Het suikerhuis en kon dat direct laten signeren. Hieronder een kort verslag van Léone, een lezeres van Romantische Boeken die aanwezig was. Ook de foto hierboven is door haar gemaakt. Dank voor het leuke verslag en de foto Léone!

Het was erg leuk. We waren met 6 fans en 2 mensen van de uitgever. Susan is erg onderhoudend, houdt het gesprek gaande en vertelt anekdotes. Je merkte echt dat ze het leuk vindt on fans te ontmoeten. Ze vertelde over haar schrijfproces (met de hand, in haar badjas), waar ze inspiratie vindt (tijdens reizen maar ook door ontmoetingen), dat er nog 2 Bella Vista verhalen volgen, dat ze nu aan 2 boeken werkt, welk boek ze nu leest (Frederik Backman-my grandmother asked me to tell you she is sorry), welk boek ze ooit nog wil schrijven als er geen ‘regels’ zouden zijn (screenplay over het leven en de kunst van dr seuss), dat ze luisterboeken wil luisteren en daarvoor klusjes in huis zoekt. Ze had een stroopwafel op de Albert Cuijp gegeten en vond hem fantastisch. Speculaas ook. En ze heeft een kleine tattoo op haar voet. Ze signeerde, ging op de foto en knuffelde ons ‘lange Nederlandse vrouwen’.

Susan Wiggs heeft een nieuw boek dat op 18 oktober 2016 verschijnt en de aanwezigen op de bijeenkomst hebben dan ook een primeur in handen. Heerlijk om de herfst in te gaan met de nieuwe Susan Wiggs Het suikerhuis.

Het boek kopen (of vast reserveren) kan hier:

Boeken algemeen

Leuk? Delen dan: