Spijkers met koppen en de gekke covers

En zo zat ik op zaterdag 31 maart 2012 in het programma Spijkers met koppen van de Vara. In gesprek met Dolf Jansen en Felix Meurders over kasteelromannetjes Historische Romans.
Dolf Jansen heeft het begrip “pretoogjes” tot kunst verheven en Felix Meurders blijkt in werkelijkheid een man van formaat. Grote stoere vent met een leuke kop. Zeer geschikt materiaal voor een fijne romantische cover.
De enige vraag waar ik geen antwoord op wist was hoe een mannelijk geslachtsdeel heet in het Engels. Dat komt omdat mannen er graag een naam aan geven maar wij vrouwen meer interesse hebben in wat je er allemaal mee kunt en of het wel naar behoren werkt.
Zodoende schoot me dat even niet te binnen.

Afijn, naar aanleiding van de uitzending willen mensen nu de cover van de vrouw met drie armen zien en die van de vrouw zonder hoofd. Beide zie je hieronder.
Wie het gesprek wil horen kan dat hieronder terugluisteren.

Spijkers met koppen

Het was genieten!

p.s. En dat mannen totaal niet kunnen inschatten hoe oud een vrouw is! Toch weer een fijne opsteker voor ons dames nietwaar? šŸ˜‰

Vrouw zonder hoofd op boekcover

Vrouw met drie armen op boekcover

Leuk? Delen dan:

3 Comments

 1. Dineke
  apr 1, 2012

  leuk interview Jeanette…je hebt je goed verweerd tegen die twee…lachen.

 2. Dineke
  apr 1, 2012

  ps ..een prick een dick ..een willie…;-)

 3. Petra
  apr 6, 2012

  Net samen met Tess naar je interview geluisterd en we hebben genoten! Je was lekker adrem en op dreef. Jammer wel dat je niet even de kans nam (of kreeg) om CD of het forum (met honderden leden van allerlei pluimage) te promoten of Ć¼berhaupt aan te kaarten. Want Ć©Ć©n van de redenen dat het forum zo succesvol is, is juist dat het genre altijd in het verdomhoekje zit met dat enorme etiket ‘voor domme mensen’ erop. Maar gelukkig heb je goed laten horen dat dat in ieder geval voor jou niet opgaat!
  Rest me nog Ć©Ć©n vraag…. Hoe oud ben je nou eigenlijk??? hahahaha

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *