Sandra Owens

sandraowens

Wat is het toch geweldig om zo’n fijn forum te hebben op ChasingDreams met allemaal van die gepassioneerde lezeressen die steeds weer nieuwe schrijfsters ontdekken.
Zo kwam Hanny met de schrijfster Sandra Owens aanzetten. Het boek The Letter omschreef zij als “lief” met fijne hoofdpersonen en een uitstekend geschreven verhaal. Ze was op slag verkocht en verknocht aan deze schrijfster.
Als je dan verder gaat speuren op de website van Sandra Owens dan zie je dat zij haar boeken omschrijft alsvolgt:
Welcome to Sandra’s world, where the heroes are alpha males with dark secrets and in desperate need of the love of a good woman. The kind of man who would willingly die to protect his lady. Because when a man loves a woman…
Kijk, dat mogen wij graag zien. Tweede boek is The Training of a Marquess en ook dat ziet er veelbelovend uit.

Helaas blijkt uit de blog van de schrijfster dat haar derde boek een hedendaags verhaal zal worden over een Navy Seal. Deel 1 van 2 nog wel. Tja, dat is dan wel jammer voor de liefhebsters van Historisch.
Het gekke is dat ze op haar blog ook schrijft over een boek waar ze nu de laatste pagina’s van aan het herzien is en dat heeft de titel Katie, Love en is weer wel een Historische roman.
Maar dat boek wordt niet genoemd bij “Books”. We wachten het rustig af. Ieder boek dat Sandra Owens vanaf nu schrijft houden we in de gaten.
Weer een schrijfster erbij op het lijstje. Helaas nog niet te koop bij Bol.

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Hanny
    aug 15, 2013

    Dank je wel voor dit prachtige stukje! Sandra is zeker de moeite waard!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *