Lezen met de PadPivot

Wij boekengekkies zijn altijd blij met handige en leuke dingen die met boeken en lezen te maken hebben. Bijzondere boekenleggers. Handige hulpjes om je boek op zijn plaats te houden. Dat soort dingen.
Steeds meer wordt er gelezen op ereader en iPad. Ik lees veel boeken op de iPad. Als ik aan de keukentafel zit dan is het handig als de iPad een beetje schuin staat dus zet ik hem ergens op. En als ik op de bank zit dan neem ik een kussen op schoot en leg daar de iPad op. Maar ja, je moet hem dan steeds vasthouden anders glipt hij weg.

En dan is er ineens de PadPivot van Mobile Fun. Een geweldige uitvinding en bruikbaar voor ereader, ipad en zelfs phone.
Vanaf nu staat mijn iPad op de PadPivot. Stevig vastgeplakt terwijl het toch niet plakt. Je kunt hem er zo weer vanaf halen en je merkt niets van dat “plakken”. Je kunt hem los op de standaard zetten maar ik heb hem vastgemaakt. Handig om op je been te zetten als je op de bank zit. Het bandje dat erbij zit is om te zorgen dat hij niet kan vallen. Fijn als je met twee handen wilt typen of een spelletje speelt.
Bij het lezen niet echt nodig want hij staat als een huis. Kortom, hij zit vast aan mijn iPad en ik haal hem niet meer los. Het is een blijvertje. Erg handig!

De PadPivot is te koop bij Mobile Fun
Zie ook het filmpje voor meer informatie:

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Ik had me heel graag opgegeven om de thriller van Danielle Hermans te mogen winnen !

    Alvast bedankt ! šŸ™‚

    Mvg
    Nicole

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *