Jon Paul The Art of Romance

Jon Paul The Art of Romance

Ik ben een groot bewonderaar van de Cover Artist Jon Paul. Regelmatig kijk ik op zijn website om te ontdekken of er weer iets nieuws is. Ineens zag ik een link naar de shop en daar aangekomen bleek dat Jon Paul twee boeken heeft uitgegeven. De link stuurt je door naar een nogal onbekende firma waar je je eigen fotoboeken enzo kunt maken. Ik aarzelde een beetje om daar twee boeken te bestellen maar heb uiteindelijk toch de stap gezet.
En wat een prima service!! En wat een boeken!!! De boeken zijn niet duur (omgerekend naar euro’s) en de verzendkosten waren maar 7 euro! Daar begreep ik niets van tot de boeken aankwamen. Die bleken vanuit Nederland verzonden (met UPS). De winkel heeft dus meer klanten in Nederland die daar hun eigen boeken laten maken en die worden blijkbaar in grote zendingen naar Nederland verscheept alwaar ze verder verzonden worden. Binnen 14 dagen had ik de boeken in huis en was het smullen geblazen. Het kleine boek is een dagboekje. Het grote boek (een hardcover met losse omslag) heeft 120 pagina’s met grote afdrukken van de mooiste romantische covers van Jon Paul. Een fantastisch boek en ik raak er niet in uitgekeken.
Voor de liefhebbers van romantische plaatjes (en zeg maar rustig platen in dit geval) een absolute must!

Leuk? Delen dan:

2 Comments

 1. Monica
  apr 6, 2009

  Wat een prachtig boek he?

  Ik hoop dat ie er nog meer van gaat uitgeven.

 2. Jon Paul
  apr 6, 2009

  Ik dank u zeer voor het schrijven van een blog met vermelding van mijn nieuwe boeken. Dat is erg aardig van u en wat u heeft geschreven over mijn kunstwerk betekent zoveel voor mij als een artiest. Ik dank u voor uw vriendelijkheid.

  Groeten,

  Jon Paul

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *