Een verzameling romantische plaatjes

romantisch plaatje

Mijn verzameling romantische plaatjes is volledig uit de hand aan het lopen. Mappen vol heb ik en doe moet ik allemaal nog eens sorteren en de dubbele eruit halen. Het komt er niet van en er gaat geen week voorbij of ik kom wel weer ergens een paar mooie exemplaren tegen.
Opslaan maar weer! Binnenkort ga ik in ieder geval een behoorlijk aantal nieuwe wallpapers maken en op de website zetten.
Als je ook zo’n verzameling mooie plaatjes op je computer wilt beginnen of je bestaande verzameling fors wilt uitbreiden ga er dan maar eens goed voor zitten en kijk op de website van Romance Books.
Aan de linkerkant staat (ergens halverwege naar beneden) het kopje Coverart & Stepbacks. Daar klik je op en dan krijg je het desbetreffende onderwerp met pagina’s en pagina’s en pagina’s met mooie plaatjes. Onderaan iedere pagina kun je weer terugbladeren naar de vorige. Iedere maand hebben ze een nieuwe “kop” en het plaatje hierboven is van de kop van december. Ik vind hem prachtig.
Veel plezier ermee!

Leuk? Delen dan:

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *