Covermodel Sam Bond

The Highlander's Heart van Amanda Forester

Geen idee of dit boek de moeite waard is want ik heb het nog niet gelezen. Dat ik het toch tegenkwam is te danken aan het Cover Café. Daar zijn we op dit moment druk bezig met de laatste rondes voor 2010 maar ook worden er al druk nieuwe covers verzameld voor de verkiezingen van 2011.
En zodoende ontving ik bovenstaande cover in mijn mailbox met de nodige informatie en dat is altijd fijn. Het model op de cover is Sam Bond. Een nieuwe ster aan het covermodelfront en het moet gezegd, hij mag er wezen. Toch zal deze cover het niet gaan redden in de verkiezingen. Niet alleen is het niveau tot nu toe erg hoog maar ook gaan er steeds meer stemmen op die het echt zat zijn om geen hoofd of een half hoofd te zien.
Bij Sam Bond is het helemaal raar want de man heeft een pracht van een kop dus die hadden ze echt wel helemaal erop kunnen zetten. Maar het argument om dat niet te doen is dat iedereen dan zijn eigen fantasie kan gebruiken. Dat zal best zo zijn maar het maakt in ieder geval dat dit boek nooit in de finale zal belanden.
Niet alle foto’s van Sam Bond zijn even leuk. Er zitten ook afbeeldingen bij waar je kippenvel van krijgt maar dan op een negatieve manier. Eigenlijk vind ik Sam Bond een man die met kleren aan leuker is dan zonder. Afijn, kijk zelf maar op zijn website en weblog.

Hier de Sam Bond Blogspot en hier de gallery op de website van Sam Bond

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. ChasingDreams
    feb 21, 2011

    Nou, ik krijg wel leuke fantasiën van bovenstaande cover, dus wat dat betreft houdt het argument wel steek 😉

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *